Behind the scenes

Hi, my name is Sherlien

Mijn naam is Sherlien Sanches en ik doe aan Sustainable Event Management. Mijn passie is werken aan projecten die verandering willen brengen in wereld en zet ik mij in voor Inheemse projecten en activiteiten.

Verder maak deel uit van het Earth Charter team in Nederland. Ik ben Earth Charter vriend en al sinds 2008 werkzaam voor het Earth Charter. Het ethisch document dat wordt onderschreven door vele mensen en organisaties wereldwijd die zich inzetten voor een rechtvaardige, duurzame en vreedzame wereld. Zie www.earthcharter.nl

A Touch of Spirit staat voor creativiteit, inspiratie en bewustwording! We organize to connect. 

Kenmerken voor een A Touch of Spirit event

Voordat ik mijn bedrijf A Touch of Spirit oprichtte, werkte ik bij NCDO voor een groot aantal programma’s, waaronder het Earth Charter en de Worldconnectors.

Tijdens mijn 8 jaar ervaring met het organiseren van evenementen heb ik gewerkt aan opdrachten voor o.a. Plan Nederland, Global Goals Accelerator, The Earth Charter, The Amsterdam Capital week, NCDO en The Bill & Melinda Gates Foundation. Ik werk graag samen met een team van professionals uit mijn eigen netwerk tot een realiseren van een succesvol evenement. 

Mijn passie voor organiseren is het samenbrengen van mensen die verbinding zoeken met elkaar en streven naar een vreedzame en duurzame wereld. 

Wat voor events ik organiseer? Nou evenementen die mij naar het hart grijpen! Ik bind me niet graag vast aan een type event. Ik volg m’n hart en ben van mening dat iedereen in het leven dit zou moeten doen. Wat voor baan zou jij hebben als geld geen rol speelde?  Als het nou gaat om publieksevenementen, beurzen, congressen, netwerkbijeenkomsten, festivals of de branding van een merk, “A Touch of Spirit” vindt je op deze dag terug!